A Secret Weapon For οστεοπαθητικη

Ένα πρόβλημα στο γόνατο εάν το αφήσεις πολύ καιρό θα σε επηρεάσει στην μέση – ένα πρόβλημα στον αγκώνα θα επηρεάσει τον ώμο, ένα πρόβλημα στην πλάτη θα επηρεάσει τον αυχένα. ”

Σήμερα υπάρχουν βότανα που καλλιεργούνται συστηματικά από τον άνθρωπο όχι μόνο βιολογικά (Δηλαδή χωρίς ίχνος χημικών λιπασμάτων) άλλα και με οργανικές καλλιέργειες (Δηλαδή φτιάχνοντας παράλληλα και τις κλιματολογικές συνθήκες όπου υπάρχει)

Το Πρώτο και Μοναδικό εξειδικευμένο κέντρο Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα. Κορυφαίοι Εισηγητές Με την Ευφροσύνη Μάρδα και άλλους αναγνωρισμένους Ρεφλεξολόγους. Έρευνα & Καινοτομία Με ετήσιες μελέτες και Έρευνες που μεταφράζονται σε όλο τον κόσμο.

“Στην πρώτη του επίσκεψη θα συζητήσουμε με τον ασθενή το ιστορικό του, λεπτομέρειες για τον πόνο που αισθάνεται , το οποίο με βοηθάει να δω παράγοντες που συνέβαλαν στο πρόβλημα, αλλά και τι μπορεί να το συντηρεί. Έπειτα ακολουθεί το κομμάτι της εξέτασης το οποίο είναι αρχικά παρατήρηση του τρόπου που λειτουργεί το σώμα του ασθενούς και μια σειρά από κινήσεις και ορθοπεδικά τεστ που θα με βοηθήσουν να έχω μια καλύτερη εικόνα για την κατάσταση του.

Οστεοπαθητική – τι είναι; - Ελληνική Εταιρία Ενημέρωσης Γονέων

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η υγεία δεν είναι μόνο η απουσία ασθένειας ή μιας σχετικής αναπηρίας, αλλά, η κατάσταση εκείνη στην οποία υπάρχει πλήρης σωματική, ψυχική και κοινωνική ευεξία. Οι χρόνιοι πόνοι, οι εξαντλητικές παθήσεις, τα ποικίλα συμπτώματα που δεν υποχωρούν και οι ασθένειες που παρουσιάζουν εξάρσεις σε διάφορες φάσεις της ζωής σου είναι λίγοι μόνο από τους λόγους που μπορεί να στρέψουν κάποιες από εμάς στην εναλλακτική ιατρική και τις ολιστικές μεθόδους.

Εισαγωγή στην Ανατομία και Φυσιολογία των Ζωτικών οργάνων

Μπορεί να είναι μικρής διαρκείας, ή να εξελιχθεί σε χρόνια κατάσταση και να προκύψει σε οποιαδήποτε ηλικία.

και μάθετε για την αντιμετώπιση που έχουν τύχει εξαιρετικές θεραπευτικές μέθοδοι από την σύγχρονη ιατρική: Εναλλακτικές αποδεδειγμένες θαυματουργές θεραπείες που θάφτηκαν από τις φαρμακοβιομηχανίες.

Η συνήθης ιατρική προσέγγιση κινείται στον άξονα φαρμακευτική αγωγή-επέμβαση.

Τα θέματα που εμφανίστηκαν ξαφνικά, ως προς την δική μου υγεία, επιτάχυναν την αναζήτηση. Προσπαθώντας να βρω απαντήσεις , μπήκα βαθειά στην μελέτη των εναλλακτικών θεραπειών. Ολοκλήρωσα τα μαθήματα που συνοδεύουν το δίπλωμα της Ρεφλεξολογίας και του Βελονισμού στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής και συνεχίζω ακόμα τις σπουδές μου, με στόχο την πιο εσωτερική μελέτη των θεραπευτικών τεχνών και της φιλοσοφίας που τις υποστηρίζουν.

Πόνος στη δεξιά πλευρά της κοιλιάς: Τι μπορεί να σημαίνει;

Το «αόρατο σπίτι»

Πριν αποφασίσεις να στραφείς στην εναλλακτική ιατρική, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι υπάρχει λόγος που η κλασική ιατρική συνδέεται άμεσα με την επιστημονικότητα και την ευρεία αποδοχή. Συζήτησε με τον γιατρό σου χειροπρακτικη αθηνα τυχόν απορίες που έχεις και τις σκέψεις σου να ακολουθήσεις παράλληλα ή αποκλειστικά μία εναλλακτική θεραπεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *